Avatar

Negative time in latest postings (Bugs)

by Øyvind Ål ⌂ @, Norway, Thursday, October 23, 2008, 20:42 (3978 days ago)

I updated my forum from version 1.7 to 2.0 RC 7 tonight. It seems to work great so far, but I discovered one thing. There is a negative time in the latest postings on the index page. Some postings have the correct time, while others are up to 2 days negative. Picture:

[image]

The postings below the green line are from version 1.7. Is it a bug or is it something I have done?

Feature request
I also have a feature request: I want it to be possible to select either thread view or table view as default, like in version 1.7.

Norwegian language file
Finally, I have translated the forum into Norwegian. Who wants the file? :-D

Avatar

Negative time in latest postings

by Alex ⌂ @, Saturday, October 25, 2008, 08:48 (3977 days ago) @ Øyvind Ål

There is a negative time in the latest postings on the index page.

Hm, strange! I'm sorry I have no idea how this happened!

I also have a feature request: I want it to be possible to select either thread view or table view as default, like in version 1.7.

In the advanced settings you can set default_view=1 (and fold_threads=1).

Finally, I have translated the forum into Norwegian. Who wants the file? :-D

Excellent, I'd like to have it to put it into the next release (E-mail).

Alex

Negative time in latest postings

by Otto @, Saturday, October 25, 2008, 14:59 (3977 days ago) @ Alex

There is a negative time in the latest postings on the index page.


Hm, strange! I'm sorry I have no idea how this happened!

If you change the time of the server one hour ahead; then post a message; set the time back an hour, and you see the negative times. Seems not really a big issue :)

Otto

Avatar

Negative time in latest postings

by Øyvind Ål ⌂ @, Norway, Tuesday, October 28, 2008, 14:29 (3974 days ago) @ Alex

Hm, strange! I'm sorry I have no idea how this happened!

I noticed that the server of my host is 33 minutes late. After the 33 minutes are passed the feed starts at 1 minute.

In the advanced settings you can set default_view=1 (and fold_threads=1).

Yes, I noticed that, in the documentation it said that it wasn't currently supported, but it seems to be implemented. Thanks for that! :-)

Basically I want to be able to set all views as default: order, hierarchical or linear thread view etc.

PS. Alex, I sent the Norwegian language file to you, let me know if you doesn't receive it.

RSS Feed of thread
powered by my little forum