Avatar

Replying in 'Table view' (Bugs)

by Alfie ⌂ @, Vienna, Austria, Monday, September 03, 2007, 13:41 (4429 days ago)

Hi Alex,

I'm not sure whether this a bug or 'by design'.

If in 'Table view' (which - at least to me - resembles the 'Mixed view' of v1.x) there's no link to reply a post.
This is quite annoying, because there's also no link to change to 'Thread view' within the particular thread.

Replying means:

  • Using the 'Back to the forum index' link
  • Changing to 'Thread view' (if in page>1 this also means switching to page=1)
  • Locating the Post again
  • Reply

--
Best regards,
Alfie (Helmut Schütz)
BEBA-Forum (v1.8β)

Avatar

Replying in 'Table view'

by Alex ⌂ @, Monday, September 03, 2007, 14:02 (4429 days ago) @ Alfie

Hi Alfie,

am I slow on the uptake or are you? :confused: ;-)

[image]

Avatar

Replying in 'Table view'

by Alfie ⌂ @, Vienna, Austria, Tuesday, September 04, 2007, 00:00 (4428 days ago) @ Alex

Hi Alex,

am I slow on the uptake or are you? :confused: ;-)

Neither both of us :-D

It seems to be a browser-specific problem (interpretation of CSS).

[image]

Left: M$ IE 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.070227-2254IC (on XP Pro/SP2 all Patches)
Right: Mozilla Seamonkey 1.1.4 Gecko/20070802 (on XP Pro/SP2 all patches / Vista Business all patches)

...working also in IE 7.0.6000.16512 (Vista Business all patches).
Both XHTML and CSS are valid; IE6 is not in Quirks-mode. :angry:

<div class="postinganswer">
< a class="stronglink" href="index.php?mode=posting&amp;id=1814&amp;back=thread"
title="Reply to this message">Post reply</a>
</div>

is transferred correctly to bloody IE6, but simply does not show up!

Obviously IE6 is trapped somehow by the CSS; if I change

.postinganswer {
  float:left;
  font-size:0.82em; }

to

.postinganswer {
  float:left;
  font-size:4em;
  border:solid 1px red; }

the damned div-class slowly appears - obviously it has been simply covered by div-class .postingcontainer (which I cannot find in my style.css of beta12).

[image]

This calls for a hack - I will have a look the next days - hopefully...

--
Best regards,
Alfie (Helmut Schütz)
BEBA-Forum (v1.8β)

Replying in 'Table view'

by Vinayy Sharma ⌂ @, Saturday, September 08, 2007, 03:29 (4424 days ago) @ Alfie

In my case, I just removed "float:left;" and it worked.

.postinganswer { font-size:0.82em; }

Cheers

Vinayy Sharma

Avatar

Replying in 'Table view'

by Alfie ⌂ @, Vienna, Austria, Thursday, October 18, 2007, 20:22 (4383 days ago) @ Vinayy Sharma

Dear Vinayy,

thanks!

In my case, I just removed "float:left;" and it worked.
.postinganswer { font-size:0.82em; }

@Alex: Would you please change the CSS in the next version (still not working here in beta 15 on IE6)?

--
Best regards,
Alfie (Helmut Schütz)
BEBA-Forum (v1.8β)

Avatar

Replying in 'Table view'

by Alex ⌂ @, Friday, October 19, 2007, 00:08 (4383 days ago) @ Alfie

@Alex: Would you please change the CSS in the next version (still not working here in beta 15 on IE6)?

OK!

RSS Feed of thread
powered by my little forum